Deratizare, dezinsectie si dezinfectie in Braila

Avem plăcerea de a vă prezenta societatea noastră și de a vă atrage atenția în ceea ce privește serviciile oferite de noi. ACAROM este o firmă specializată în dezinsecție , deratizare și dezinfecție, câștigându-și prestigiul prin seriozitatea și profesionalismul de care a dat dovada în activitatea desfășurată în numeroasele ocazii semnalate. Acționăm pe teritoriile următoarelor municipii, dar și județe: Buzău, Galați, Brăila, Tulcea, Constanța.

Combatem și prevenim eficient răspândirea insectelor, rozătoarelor și germenilor patogeni, surse permanente de boli și pagube materiale, folosind metode de lucru actuale și substanțe eficiente, pentru a vă asigura servicii la standarde calitative înalte. Astfel, garantăm că veți putea beneficia de confortul dorit într-un mediu de locuit sau de lucru igienizat complet. Suntem interesați în primul rând de sănătatea dumneavoastră și a familiei, de aceea facem tot posibilul pentru a elimina dăunătorii.

Oferim colaborare și venim în întâmpinarea dumneavoastră cu prețuri avantajoase, în limite onorabile pentru ambele părți, în funcție de gradul de infestare constatat la fața locului, de suprafață, de substanțele și metodele D.D.D.- dezinsecție, dezinfecție și deratizare folosite, dar și în funcție de dorințele beneficiarului.

ACAROM deține toate autorizațiile de funcționare în conformitate cu prevederile legale. Avem personal calificat în domeniul DDD, atestat de Direcția de Sănătate Publică, dispus să execute lucrările, în funcție de posibilitatea beneficiarului, folosind echipamente de protecție adecvate,care nu poluează mediul și nu produc daune materiale.

Sună acum!