Deratizare

Deratizare

Ce este Deratizarea ?

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare si mentinerii acestora la un nivel numeric redus.

Dezinsecție

Dezinsecție

Ce este Dezinsectia ?

Dezinsectia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a insectelor care transmit boli contagioase si parazitare pentru om si animale, si produc pagube prin consumul, degradarea si poluarea produselor alimentare, locuintelor, depozitelor, adaposturilor de animale, ambalajelor, etc .

Dezinfecție

Dezinfecție

Ce este Dezinfectia ?

Dezinfectia este o metoda a igienei, destinata in primul rand decontaminarii mediului de germeni microbieni pataogeni. Este una din cele mai importante operatiuni din complexul masurilor de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale.

Satisfacția dumneavoastră este promisiunea noastră!

Oferim servicii profesionale în toate ariile de activitate, atât către persoanele fizice, în spațiile rezidențiale ori locative, cât și persoanelor juridice în sectorul comercial și industrial.

Știm absolut totul despre dăunători și dorim să vă împărtășim din cunoștințele noastre. La urma urmei, cu cât știm mai multe despre dăunători cu atât reușim să îi identificăm din timp și să îi ținem sub control.

Operăm cu o echipă care dispune de specializări și traininguri eficiente pe baza de informații științifice de ultimă oră cu privire la deservirea serviciilor DDD, în condiții de 100% siguranță. Realizăm lucrarea cu echipament corespunzător și branduit, asigurând protecția muncii atât pentru client cât și pentru specialiștii noștri.

Soluțiile pe care le oferim sunt pe cât se poate de eficiente pe atât prietenoase cu mediul înconjurător.

Suntem una din cele mai importante companii care activează în sectorul de servicii Deratizare / Dezinsecție / Dezinfecție pentru că ne respectăm clienții, activitatea și executăm tratamentele cu maximum de profesionalism și responsabilitate.

Sună acum!